Продавам дипломи
Портебител Anonymous
1000.00 Лева

Продавам дипломи

Бургас, Област Бургас, България Дата на публикуване: 15/11/2017 Направи ПРОМОза - 15 дни

Продавам дипломи за основно, средно и висше образование. Цената се формира от това каква диплома ви е необходима, дали да фигурира в регистрите на МОН и дадения университет/колеж/учебно заведение и с какъв успех да бъде.
При опцията с вписване отнема малко повече време и е по-скъпа. За основно образование цената е 400лв,
за средно варира от 800 до 1200, а за висше е от 2200 лв. до 2600 лв. за бакалавър с вписване в МОН.
Самите бланки се взимат от университети, така че са напълно изрядни, с всички печати, холограми и подписи. Надписват от професионален калиграф.
Времето за изпълнение на поръчка е от 3-4 дни за основно и до 5-7 дни за висше. Университета/колежа, успеха и специалността се избират от Вас.
Възможно е от всички на територията на България. Доставяме до всяка точка в страната и Европа.

За какво може да използвате нашите дипломи: за намиране на по-добра работа в България или чужбина (включително и държавна работа), за кандидатстване в университети и колежи както в България, така и на всякъде в Европа и извън Европа, за да получите шофьорска книжка, както и за всичко останало.
След вписването на дипломите в МОН, както и в учебното заведение/университет, може да бъдат използвани на всякъде и за всякакви цели !

Предимство на този вид дипломи:

Няма нужда да държите матури, може да си намерите добра и много по-доходоносна работа, 100% сигурност за Вас и за Нас.

Предлагаме превод и легализация на дипломи с апостил (apostille) - български и чуждестрани с заверка в Министерството на образованието.

Вече налични бланки и за дипломите преди 1996-та година (ограничен брой бланки за дипломите за висше образование).

НОВО: От 22.05.2017 - Вече и налични бланки на дипломите за висше образование за 2016 година от НБУ, УНСС, ПУ, Технически университет - Варна и София, УАСГ - София и Аграрен университет - Пловдив

НОВО 20.05.2017 : Налични бланки за дипломи от МГУ - Московски държавен университет.

Налични бланки на дипломите за средно образование за 2017 година - А-16 (Вече и с опция за вписване на дипломите за средно образование в учебните заведения)

НОВО 13.06.2017 : Вече налични бланки за висше образование за годините от 1960-те до 1980-те (ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО) - Този вид дипломи нямат нужда от вписване в МОН - цена 1400 лв.

НОВО: 24.08.2017 - Разполагаме с бланки за 2016 година от всички учебни заведения и университети, налични за основно, средно и висше образование.

НОВО: 24.08.2017 - Акредитация на дипломи за висше образование !!

ПРЕДЛАГАМЕ ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ ДИПЛОМИТЕ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МАГИСТЪРСКА И БАКАЛАВЪРСКА СТЕПЕН, ЗАВЕРЕНИ В МИНИСТЕРСТВОТО.


Vote
Result 0 votes
Anonymous
0 гласа
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest follow us in feedly сподели ме

    Контакт с автора

    Въведете думите по-горе:

    Коментари

      Добави коментара си (спам или обидни коментари ще бъдат премахнати)