Блиндирана входна врата код T305 Златен дъб
Портебител
429.00 Лева

Блиндирана входна врата код T305 Златен дъб

ул.Стефан Станболов 15, Кърджали, Област Кърджали, България Дата на публикуване: 03/10/2017 Направи ПРОМОза 15 дни

Представяме  Ви блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм. MDF- фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата-92/200 см.


   Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два  MDF-ламинирани панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация има полистирен. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF-моноблок, всяка с по три активни шипа. Патронът на горната ключалка от вътрешната страна е с фабрично поставен „върток“, служещ за улеснение при заключване.


   В комплекта са включени:

   -  крило 7см,изработено от: метал, полистирен и MDF-плоскости;

   -  регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;

   -  oбков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /тип – „полумесец“/;

   -  шпионка с метално чукче; панти; два секретни патрона с по три ключа;  бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване; от страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити  в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.


Сайт на фирмата: http://kardjali.doormann.bg/
Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest follow us in feedly сподели ме

  Контакт с автора

  Въведете думите по-горе:

  Коментари

   Добави коментара си (спам или обидни коментари ще бъдат премахнати)

   Блиндирана входна врата код T305 Златен дъб

   429.00 Лева
   0894618353
   ул.Стефан Станболов 15, Кърджали, Област Кърджали, България

   Врати Doormann

   Дата на публикуване: 03/10/2017

   Views: 2